LYNHURTIGE NYHEDER FRA HELE VERDEN PÅ EMM - GRATIS

DEN 18. DECEMBER:

Har du ikke af og til lyst til hurtigt at finde de nyeste nyheder uden at skulle rode rundt i Google med forskellige web-adresser på medier på forskellige sprog?  Og så måske alligevel ikke finde det nyeste? Og finde det på det sprog, du gerne vil have det på?

Sådan havde jeg det, mens jeg stadig arbejdede i EU-Kommissionen som ansvarlig for kommunikation.  Jeg tænkte, at der må være en smartere og nemmere måde at gøre det på.  Hvorfor ikke lade internettet og alle dets hyggelige redskaber gøre arbejdet for mig?!

Derfor startede jeg sammen med meget dygtige kolleger:

EMM – EUROPE MEDIA MONITOR.

Det eksisterer fortsat, og det bliver hele tiden udbygget.  For at sige det ærligt:  det er ét af de kommunikations-projekter, jeg stadig er allermest stolt af 😊

EMM er en automatisk tjeneste, der på basis af søgeord, du sætter ind i den, følger aktivt med i masser af on-line nyhedstjenester – og hvert 10. minut døgnet rundt informerer om, hvad der sker hvor som helst.

I dag følger EMM med i 6.500 on-line tjenester på 70 forskellige sprog.  Og den bringer op til 250.000 nyheder hver eneste dag.   Så sig ikke, at det ikke er til at få noget at vide !

Tilmed er brugen af EMM gratis. Den kan bruges af alle.  Og den er meget nem at bruge.

Nu har ingen brug for så mange nyheder.  Man vælger, hvad man er interesseret i.

Klik på dette link:   EMMs NEWS BRIEF

Det ser måske lidt uoverskueligt ud.  Det er det ikke. Leg lidt med det !

F.eks.:   Ude til højre er der nogle bokse, hvor du med et klik kan vælge sprog:

               DA for dansk;  EN for engelsk; DE for tysk; FR for fransk; SV for svensk

Ved at klikke på ét af sprogene får du de nyeste top-historier LIGE NU.    Og ved at klikke på det blå link til en historie, får du selve historien i det medie, den kommer fra.

Og én ting til med det samme:  Oppe i det ”nordøstre” hjørne til højre er der en SEARCH BOX.  Prøv at skrive ét eller andet, du er interesseret i.  F.eks. Boris Johnson. Eller COVID-19.  Eller Danmark.   Så får du lige med det samme en oversigt med links til alle historier på alle 70 sprog, hvor dit søgeord indgår.  PS: Du kan jo også prøve at skrive dit eget navn – eller navnet på hvor du bor.   Mulighederne er ubegrænset.   

Smart ikke ?!

Som sagt: prøv dig frem!  Du kan ikke gøre noget galt – hverken for dig selv, din computer, din telefon eller EMM.    Du kan kun blive klogere – og i hvert fald bedre informeret.

 

Og skulle du efter at have futtet lidt rundt på EMM have lyst til at vide mere, så siger du bare til !   Der er masser af muligheder, så man kan koncentrere sig om lige dét, der interesserer én 😊



Comments

Popular posts from this blog

DEN 2. OKTOBER 1972: FESTDAG FOR DANSK TILSLUTNING TIL EF

DANSKTALENDE ROBERT HABECK - MULIG KOMMENDE TYSK FORBUNDSKANSLER

DET DANSKE SPROG KAN VÆRE MEGET DRILSK !