EURONEWS - GRATIS NYHEDER PÅ MANGE SPROG

DEN 23. DECEMBER.

Kender du TV-stationen EURONEWS ?  Nå ikke ?!   Det er en fælles-europæisk TV station, der blev oprettet i 1993.  Dens hovedformål er at sende nyheder fra hele verden – set i et europæisk, ikke i et specielt nationalt perspektiv.

Jeg var selv i min tid i EU-Kommissionen med til at støtte og promote EURONEWS. Den har spillet og spiller fortsat en meget vigtig rolle i formidlingen af nyheder og baggrundsstof, som er vigtigt i hele Europa.

Du kan se stationen GRATIS.  Måske er den allerede på det kabelnetværk, du er tilsluttet. Du kan også se den live på din computer eller telefon på denne web adresse:

https://www.euronews.com/live

Du kan også downloade en gratis app til din telefon /og eller din computer. 

Stationen sender hele tiden og samtidig på ialt 13 sprog:  engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, græsk, ungarsk, russisk, ukrainsk, tyrkisk, persisk og arabisk.

Dens udsendelser kan ses af op til 3,5 milliard mennesker verden over.

Der er ca. 400 journalister på EURONEWS. De kan tilsammen arbejde på 34 forskellige sprog.  Stationen har faste korrespondenter i Berlin, London, Moskva, Paris og Rom.    Og den har et stort hold af medarbejdere i Bruxelles.

EURONEWS ejes i fællesskab af en række europæiske og nordafrikanske public service TV stationer.

Hovedkvarteret for EURONEWS ligger i Lyon i Frankrig.  Se billedet nedenfor af dets nye, moderne, grønne hovedkvarter lige ned til floden Saône.



Comments

Popular posts from this blog

DEN 2. OKTOBER 1972: FESTDAG FOR DANSK TILSLUTNING TIL EF

DANSKTALENDE ROBERT HABECK - MULIG KOMMENDE TYSK FORBUNDSKANSLER

DET DANSKE SPROG KAN VÆRE MEGET DRILSK !