OM AT KOMME LET PÅ FERIE I VEDDINGE BAKKER


DEN 22. JUNI:

Vi er nu vel fremme i vore VEDDINGE BAKKER – og har tænkt os som sædvanlig at blive her sommeren over.

Køreturen hertil var nem og ukompliceret.  Hansebyen STADE er virkelig et besøg værd.  Gammel, velholdt, hyggelig, overkommelig – og med alle de serviceydelser, som øjne, øren, gane og mave kan ønske sig 😊   

Selv Elbtunnelen var forceret på 4 minutter – vist nok aldrig sket for os før.  Og ventetiden ved den danske grænse i Frøslev var på ialt på 6 minutter fra det øjeblik, vi lagde os i køen, og indtil vi frit og frejdigt kørte i Sønderjylland. En hurtig fremvisning af vore danske pas var nok til at blive ønsket GO’ FERIE af den unge danske betjent!

Den nemme tur fortsatte, så vi trillede ind på vor parcel her i Odsherred kl. 16.30 – endda efter indkøb af forsyninger i Jyderup på vejen.

Vort hus havde været helt alene med sig selv, siden vi selv forlod det den 15. september sidste år. Så det var med en vis spænding vi satte nøglen i døren og slukkede for alarmen.  Og vidunderligt at opleve, at alt var i sin allerbedste orden!  Hverken myrer, mus eller døde fluer havde overtaget huset.  Og de få, der var, fik hurtigt ben at gå på – vupti fluks ind i støvsugeren.

Ude i vor have bød solsorten og han-fasanen os straks velkommen.  Måske var de i virkeligheden trætte af, at vi nu kom og blandede os i deres gode fred og ro.  Vi plejer nu at kunne være her i hyggelig samvær allesammen, så sådan bliver det helt sikkert også i år.
Hvis I har lyst til at følge med i vore ferieoplevelser, kan I let gøre det på vor nye ferieblog:      https://veddinge-holiday-2020.blogspot.com

Og vi har også udstyret os selv med et dansk telefonnummer i år ( via vort bredbånd ).
Nummeret er:   6463 6074      Vore normale belgiske mobilnumre virker naturligvis også.

Så nu er ferien for alvor begyndt.

I dag skal den krydres med at få de sidste møbler ud i gården og haven, at få udhuset op i fulde omdrejninger og at få slået lidt græs.

Hertil kommer dagens krønike-skrivning.  Den skal handle om, at det netop i dag er nøjagtig 60 år siden, jeg tog ( eller fik ) min Mellemskoleeksamen i Aalestrup.  Det var (også) en hyggelig dag.   Hvis nogen skulle være interesseret i den, giver I bare cyberlyd.

Comments

Popular posts from this blog

DEN 2. OKTOBER 1972: FESTDAG FOR DANSK TILSLUTNING TIL EF

DANSKTALENDE ROBERT HABECK - MULIG KOMMENDE TYSK FORBUNDSKANSLER

DET DANSKE SPROG KAN VÆRE MEGET DRILSK !